Klistremerker (MERKELAPP): [1 dag produksjonstid]

Velegnet for alle harde og glatte overflater. Laget i slitesterkt materiale og tåler oppvaskmaskin. Egner seg spesielt godt til å merke eiendeler som leker, verktøy, kontorutstyr, DVD cover, brev, matbokser, drikkeflasker etc.

Strykemerker, sitter som støpt, BEST I TEST (MERKELAPP): [1 dag produksjonstid]
Velegnet for merking av alle typer klær og tekstiler som tåler strykejern. Merkene strykes enkelt og raskt på klærne for permanent merking. Dette er det tradisjonelle strykemerket som har vært i markedet i over 20 år, sitter som støpt og tåler 90 graders vask i maskin.

Fargelapper for fleksibel merking (FARGELAPP): [1-3 dagers produksjonstid]
Fargelappen kan brukes til merking av dine andre eiendeler som matboks, drikkeflaske, cd, dvd, bøker og leker. Den kan også brukes til merking av tøy i begrenset grad. VIKTIG! Ved festing av fargelapper på tøy er det viktig at man stryker/gnir dem godt fast med en finger slik at limen blir varm, pass spesielt godt på hjørnene. Vent minimum 48 timer før tøyet vaskes. Vi anbefaler ikke fargelapper til tøy som skal vaskes på høy varme og lange vaskeprogrammer, da er det kun tradisjonelle strykemerker (Merkelapper) som er garantert å sitte fast. Fargelapper er perfekt til votter, luer, ytterjakker, regntøy, men fungerer også fint på ull og annet tøy som vaskes på lav temperatur. Fest fargelappen på vaskeanvisningen eller klesmerket i tøyet.

Utforming
Del lange navn over 2 linjer.
Dropp clipart/bilde og bruk forkortelse/initialer for lange navn, for å få større skrift og bedre lesbarhet.
Vi anbefaler mellomrom i telefonnummer for bedre lesbarhet, eks.: 11 22 33 44.
Unngå bruk av 2 telefonnummer på samme linje ved bruk av motiv på merkelappen.

Stempel
For enkel og rask merking av lyse tekstiler kan du bruke stempel. Stempelet fra Dinmerkelapp.no kommer med stempelpute spesielt beregnet for trykk på tekstil.

Stempel tåler opptil 30 vask på 60 grader og kan også vaskes på 90 grader. Stempel kommer ferdig montert.

Min side og etterbestilling
Etter første ordre får du tilsendt e-post med passord til din konto (Mine sider). På Mine sider vil du finne oversikt over dine tidligere bestillinger og kan enkelt sette flere merkelapper i produksjon med samme tekst/motiv som ved tidligere bestillinger

100% fornøyd garanti
Uansett hva som er grunnen til at du ikke er fornøyd med dine merkelapper kan du velge å få pengene tilbake eller nytt produkt. Returner produktet du vil reklamere på og skriv en kort beskjed til oss:

Sparelappen
Japan Photo Holding Norge AS
Reed Senter
6827 Breim. 

PRIS PÅ MERKELAPPER ER INKL. PORTO

Så enkelt er det å bestille:

- Legg inn ønsket tekst
- Velg motiv eller eget bilde
- Legg i handlekurv og fullfør bestillingen.

 

NYHET! Stempel til bruk på tekstiler. Kan stemples rett på lyse plagg. Kan vaskes på 90 grader. Tåler opptil 30 vask på 60 grader. For mørke plagg og plagg uten vaskelapp anbefales strykemerker eller fargelapper.

Vi anbefaler tradisjonelle strykemerker for permanent og god merking av tøy!